ador play chevron-thin-right chevron-thin-left keyboard_arrow_right keyboard_arrow_left arrow_upward arrow_downward
JEDNOSTAVNO NAJBOLJA KRPA ZA ČIŠĆENJE U INDUSTRIJI Dogovorite sastanak
Jednostavno najbolja

Jednostavno najbolja

To nije samo obična krpa već dugotrajan proizvod. Izuzetno je otporna na habanje i može se koristiti za brisanje svih nečistoća kao što su ulja, boje, masti, razna otapala i sl. Posebno su prikladne za pouzdano čišćenje radnih mjesta, opreme i proizvoda, a također prikladna je i za suho čišćenje glatkih površina.

- Mogu se oprati i do 50 puta te ponovo koristiti
- Sigurna dostava – uvijek na vrijeme
- Sigurno i ekološki pohranjene u sigurnosnom spremniku
- Idealna dimenzija 32 x 34 cm

  • Crvena – mehanika i auto servisi
  • Plava – obrada metala
  • Zelena – grafička industrija
Dogovorite sastanak

“MEWATEX“

To nije samo obična krpa već dugotrajan proizvod. Izuzetno je otporna na habanje i može se koristiti za brisanje svih nečistoća kao što su ulja, boje, masti, razna otapala i sl.

“MEWATEX ULTRA“

Krpa od fine tkanine sa velikom i brzom moći upijanja, a može upiti količinu tekućine nekoliko puta više od svog volumena.

“RABC MEWATEX ULTRA“

“RABC“ krpe namijenjene su prostorima gdje je potrebna iznimna higijena i čistoća. To su na prvom mjestu prehrambena industrija i industrija pića ali i druge industrije gdje postoje osjetljive površine koje moraju biti očišćene prema najvišim standardima.

"MULTITEX" – INDUSTRIJSKI UPIJAČ

Ekološko i ekonomsko rješenje za višekratnu uporabu
Prijenos tekućine iz vanjske tkanine u unutrašnju jezgru
Praktičnog formata cca 60 x 90 cm

“SIGURNOSNI KONTEJNER“

Iznimno čvrst zahvaljujići otpornom HDPE
Zaštita od požara i tehničkih rizika
Odobren prema ADR-u za prijevoz i skladištenje opasnih tvari
Velika mobilnost – ugrađeni kotači i ručka za jednostavnije preseljenje

“MEWA VREĆA“

Za potrebe pri obavljanju terenskih poslova.
Vodonepropusna i vrlo čvrsta.

Newsletter

Redovito primajte naše obavijesti!

O SUSTAVU

EKOTEX će Vam isporučiti uvijek dovoljnu količinu čistih krpa koja Vam je potrebna za unaprijed dogovoreni termin zamjene (28, 56 ili 84 dana). To štedi Vaše vrijeme, smanjuje potrošnju koju ste imali korištenjem krpa za jednokratnu uporabu, a jednako tako smanjuje i Vaše troškove jer ne treba nabavljati i skladištiti velike količine krpa te dodatno plaćati njihovo zbrinjavanje.

“MEWATEX“ krpe koje EKOTEX isporučuje svojim korisnicima, s obzirom da su u sustavu najma, ne tretiraju se kao otpad jer se pranjem osposobljavaju za ponovnu uporabu pa samim time nije potrebno ispunjavati prateće listove i očevidnike o zbrinjavanju otpada.

O cijelom sustavu, svoje pozitivno mišljenje, dalo je i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike jer navedeni sustav doprinosi zaštiti okoliša i potpuno je u skladu s člankom 7. Zakona o održivom gospodarenju otpadom koji propisuje da se u svrhu sprječavanja nastanka otpada te primjene propisa i politike gospodarenja otpadom primjenjuje red prvenstva gospodarenja otpadom.

PREDNOSTI SUSTAVA:
- Smanjenje i kontrola troškova
- Kvalitetne krpe uvijek istih dimenzija
- Zaštita okoliša
- Bez dodatne papirologije
- Prihvaćanje Europskih standarda

Provjera i zamjena
Pranje i sušenje
Prikupljanje i odvoz
Primjena
Dostava - zamjena

Provjera i zamjena

Oštećene te istrošene krpe i industrijski upijači koji dolaze od korisnika na pranje, automatski će se zamijeniti novima.

Pranje i sušenje

U našem sustavu, krpe i industrijski upijači peru se prema najvišim europskim standardima zaštite okoliša i prirode.

Prikupljanje i odvoz

Prljave krpe i industrijski upijači prikupljaju se u sigurnosnim kontejnerima koji su dio sustava.
To pridonosi sigurnom transportu.

Primjena

MEWATEX krpama možete brisati boje, ulja, masti i sl., a MULTITEX industrijski upijač može upiti od 2,5 - 3 l otpadnih tekućina.

Dostava - zamjena

U odvojenim, specijalno napravljenim sigurnosnim kontejnerima, prljave krpe i industrijski upijači biti će zamijenjeni novima - opranima, a prema unaprijed dogovorenom vremenskom intervalu.

O NAMA

EKOTEX d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i kooperant tvrtke MEWA Textil—Service G.m.b.H. na Hrvatskom tržištu. Mewa je prisutna u 14 zemalja Europske unije te u Švicarskoj i najveći je koncern u Europi na području najma tekstilnih proizvoda.

S obzirom da smo na tržištu već 21 godinu kao vodeća tvrtka u ovom segmentu, sustav najma koji Vam nudimo postaje standard i u Hrvatskoj te polako istiskuje uporabu jednokratnih krpa, papirnatih ubrusa i slično. Krpe za višekratnu uporabu predstavljaju moderno rješenje za čišćenje industrijskih strojeva, postrojenja i proizvoda. Kao dokaz tome je preko 950 zadovoljnih korisnika koji koriste našu uslugu na području cijele RH.

Riječ je o cjelovitom rješenju kod kojeg uz kvalitetne krpe, posebne sigurnosne kontejnere napravljene za siguran transport i skladištenje, dobijate jednostavno rješenje koje je u skladu sa svim zakonskim normama i standardima zaštite okoliša.

Jamstvo kvalitete sustava i njegove opravdanosti u smislu zaštite okoliša su dobiveni ISO certifikati, RABC - HACCP certifikat ( MEWA ), mišljenje Ministarstva zaštite okoliša i energetike te politika sustava upravljanja:

                                       

REFERENCE

Imamo ne samo najbolju nego i najkvalitetniju i najkompletniju uslugu. Ne vjerujete nam ? ....Pitajte naših 950 korisnika. Zato Vama, kao potencijalnom korisniku, nudimo da isprobate naš sustav najma bez obveze do 2 mjeseca !!! Naša usluga započinje savjetima, mi ćemo Vam pomoći oko određivanja količine i vrste krpa kao i kontejnera, a sve kako bi Vaš posao bio što jednostavniji i bez dodatnih i skrivenih troškova. Za vrijeme trajanja “test Ugovora“ u svakom trenutku možete nas kontaktirati i pitati za savjet te nam prenjeti Vaše iskustvo, pohvaliti nas ili ne....nema veze, mi ćemo se potruditi da budemo još bolji jer ste nam Vi, kao zadovoljan korisnik, na prvom mjestu. Još niste sigurni ?? Bez brige, “test Ugovor“ se može raskinuti u svakom trenutku i bez rizika, zato iskoristite ovu prednost i napravite svoj test. Nemojte čekati, najbolje je početi već danas.

logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD logo AKD

KONTAKT

EKOTEX d.o.o. za usluge u zaštiti okoliša

Adresa:

HR - 10255 Donji Stupnik
Gospodarska 5c

OIB:

07941830049

Telefon:

+385 1 2405 377

Fax:

+385 1 5599 792

Email:

info@ekotex.hr

Radno vrijeme:

PON - PET 08:00 - 16:00
SUB, NED i praznicima ne radimo

Važne obavijesti:


Radi korištenja godišnjeg odmora, ne radimo u periodu od 29.07.2024. - 09.08.2024.


Ne radimo 15.08.2024. i 16.08.2024.

Prodaja i logistika:


mob: +385 91 3345 556
tel:    +385 1 2405 378

email: damir@ekotex.hr

Računovodstvo i financije:


tel:  +385 1 2405 377
fax: +385 1 5599 792
mob: +385 91 2405 377
email: zeljko@ekotex.hr

Prodaja aluminija:


mob: +385 91 6006 468
fax:   +385 1 5599 792
email: bebek@ekotex.hr

Kako do nas:

Lokacija

Oprema za zaštitu na radu:

 

Design Development