ador play chevron-thin-right chevron-thin-left keyboard_arrow_right keyboard_arrow_left arrow_upward arrow_downward

“MEWATEX“

Krpa savršena za sve namjene

To nije samo obična krpa već dugotrajan proizvod. Izuzetno je otporna na habanje i može se koristiti za brisanje svih nečistoća kao što su ulja, boje, masti, razna otapala i sl. Posebno su prikladne za pouzdano čišćenje radnih mjesta, opreme i proizvoda, a također prikladna je i za suho čišćenje glatkih površina.

Posebna pređa visoko upijajuće tkanine “MEWATEX“ krpe osigurava nevjerojatne rezultate prema DIN 61651. Zahvaljujući jedinstvenoj površinskoj strukturi i izvedbi tkanine, moguće je čišćenje više puta istom krpom u odnosu na tekstilne restlove ili papirnate ubruse te je ušteda i do 35%.

U našem sustavu “MEWATEX“ krpe moguće je dobiti isključivo u najam. Dakle, ne morate razmišljati o opskrbi i odlaganju prljavih krpa. Mi Vam isporučujemo čiste krpe prema unaprijed dogovorenom terminu, preuzmemo prljave te ih šaljemo u praonicu na pranje prema najvišim standardima.

U skladu sa svim zakonskim propisima o zaštiti okoliša, vodimo za Vas brigu o skladištenju, prijevozu te cijeloj logistici koja je potrebna za pravilno funkcioniranje sustava.

Krpe su, radi Vaše i naše sigurnosti, podjeljene u tri boje, a prema području primjene. Dakle, tvari iz različitih industrija kao što su boje, ulja ili masti ne bi trebale dolaziti u dodir tako da se sve krpe peru zasebno – prema boji.

Crvena – mehanika i auto servisi
Plava – obrada metala
Zelena – grafička industrija

JEDNOSTAVNO NAJBOLJA KRPA ZA ČIŠĆENJE U INDUSTRIJI Dogovorite sastanak

Krpa savršena za sve namjene

  • Mogu se oprati i do 50 puta te ponovo koristiti
  • Sigurna dostava – uvijek na vrijeme
  • Sigurno i ekološki pohranjene u sigurnosnom spremniku
  • Idealna dimenzija 32 x 34 cm

Design Development